Inloggen

Cerensa, Doktersassistent Urologie in Hoofddorp

Benieuwd naar de ervaringen van een Dokterassistent op de afdeling Urologie in Hoofddorp? Cerensa is aan het woord over haar interessante werk in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp als Dokterassistent bij de afdeling urologie.

“Hi! Ik ben Cerensa en ik heb afgelopen zomer de bachelor geneeskunde afgerond. In mijn wachttijd twijfelde ik tussen het doen van een wetenschapsstage en praktijkervaring opdoen voor de coschappen.

Op dit moment werk ik dankzij WaarneemAssistent als doktersassistent op de afdeling Urologie van het Spaarne Gasthuis, waar ik onlangs ook met mijn wetenschapsstage ben gestart, een superleuke combi.

Als doktersassistent mag ik assisteren bij ingrepen als vasectomieën en circumcisies en daarnaast help ik bij blaasonderzoeken. Hierbij heb je niet alleen veel patiëntcontact en kom je van dichtbij in aanraking met de instrumenten en de apparatuur, maar zie je ook van dichtbij hoe de artsen te werk gaan. En als je dan een keer een zaadleider door mag snijden, kan je dag al helemaal niet meer stuk!

Door de fijne sfeer tussen de artsen en de assistenten kun je laagdrempelig van alles leren. Hierdoor is elke dag heel afwisselend en interessant en daarnaast vooral ook ontzettend leuk!”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacaturesmeld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!