Het WaarneemCafé

Volg jij een (para)medische studie, maar heb jij behoefte aan extra onderwijs over onderbelichte onderwerpen in de zorgsector?  

Dan ben je bij het WaarneemCafé aan het goede adres! Onze WaarneemCafé’s bijeenkomsten zijn geheel gratis en toegankelijk voor alle medische studenten met een brede interesse. Schrijf je vast in (1min.) voor de volgende editie via het formulier en verzeker jezelf van een plekje!

Wat is het WaarneemCafé

WaarneemCafé is een evenemententak van het onderwijs dat door ons wordt gefaciliteerd. Éen van de pijlers binnen de visie van WaarneemAssistent is gericht op het voorzien van extracurriculaire ontwikkeling voor studenten. WaarneemCafé is er hiervoor om onderbelichte onderwerpen aan te snijden. Bijvoorbeeld: Werken bij Artsen zonder grenzen, Militaire geneeskunde, een workshop hechten etc. Naast het onderwijs dat wij verzorgen voor studenten die via ons aan de slag gaan in de praktijk, is het WaarneemCafé bedoeld voor alle (para)medische studenten met een brede interesse in de gezondheidszorg. 

WaarneemCafé in het kort:

farmacie student bijbaan

Stap 1 van 2

Schrijf je nu in voor de editie van 28 mei !

Met het invullen van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij contact met jou mogen opnemen.

Hier waren de vorige café's!

Afgelopen WaarneemCafés hebben plaatsgevonden in Amsterdam en Rotterdam. We streven ernaar om ieder café in een andere provincie te organiseren, zodat het voor alle studenten toegankelijk blijft om ze te bezoeken. De eerst volgende editie is op 28 mei in Nijmegen! Heb jij nog een leuke locatie of idee voor een workshop bij jou in de buurt? Schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Rotterdam

Amsterdam

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van komende WaarneemCafés door je in te schrijven op onze WaarneemAssistent nieuwsbrief. Mis hierdoor nooit meer een WaarneemCafé!

Benieuwd naar vacatures?

Ben jij naast het WaarneemCafé benieuwd welke vacatures wij allemaal aanbieden? Klik dan op de knop hieronder!

Lees ervaringen van WaarneemAssistenten!

Zeker niet! Het WaarneemCafé is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp dat wordt aangesneden. Dus neem vooral je vrienden en vriendinnen mee!

Wij kunnen jou niet verplichten om te komen na een inschrijving. Ook kan er altijd zomaar iets tussen komen. Wel is het zo netjes om, indien je dit van te voren weet, optijd af te melden. Vaak hebben we nog een wachtlijst met studenten die graag jouw plek innemen. Zelfs als je op de dag van het evenement erachter komt dat je het WaarneemCafé niet gaat halen, stellen wij het op prijs als je je afmeldt. Hopelijk zien we je dan bij een volgende sessie!

Noppes! Deelnemen aan een WaarneemCafé is geheel gratis. Uiteraard dien je wel je eigen vervoerskosten naar de locatie te betalen, maar we plannen het meestal doordeweeks, zodat studenten gebruik kunnen maken van hun studentenOV (weekabbonnement). Weinig reden om niet te komen dus!