Inloggen

Daniëlle, Doktersassistent in Diemen Zuid

Benieuwd naar de ervaringen van een Doktersassistent bij een huisartspraktijk in Diemen Zuid? Daniëlle is aan het woord over haar interessante werk in een praktijk in Diemen Zuid als Doktersassistent en vertelt ook over de combinatie van werken en reizen.

“Hey! Ik ben Daniëlle en ik heb recent mijn bachelor geneeskunde afgerond. Momenteel zit ik een lange wachttijd van ruim 1,5 jaar. Om mijn tijd op te vullen besloot ik om 3 maanden door Azië te reizen. Zo’n reis is natuurlijk niet gratis dus moest ik hard op zoek naar een baantje.

Vooraf was ik bang dat mijn reis de mogelijkheid op een baan zou verminderen, maar niets bleek minder waar te zijn. Na contact opgenomen te hebben met WaarneemAssistent kon ik namelijk direct aan het werk als doktersassistente. Op dit moment werk ik op regelmatige basis in een gezondheidscentrum in Diemen-zuid. Ik heb het onwijs naar mijn zin in deze praktijk. Zo werk ik samen met een gezellig team en daarnaast geeft deze baan mij de kans om mijn medische kennis in de praktijk toe te passen. Het werk als doktersassistente is vooral ook ontzettend leerzaam. Ik heb echt het idee dat ik hierdoor beter voorbereid mijn coschappen in zal gaan.

Het fijne aan werken bij WaarneemAssistent is de flexibiliteit. Zo kan ik helemaal zelf bepalen wanneer en hoelang ik aan het werk ging. Dit is voor iedereen erg gunstig die wachttijd, reizen en werk wil combineren! Daarnaast ben ik blij met mijn vaste aanspreekpunt binnen WaarneemAssistent, Jasper van den Heuvel. Regelmatig controleert hij hoe de diensten verlopen, maar ook heeft hij direct na mijn reis contact opgenomen met de praktijk, waardoor ik snel weer mijn werk kon oppakken.”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacaturesmeld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!