Inloggen

Kim, Assisterend POH-s in Amsterdam

Benieuwd naar de ervaringen van een Assisterend POH-S in Amsterdam? Kim is aan het woord over haar interessante werk bij A’dam doctors als Assisterend praktijkondersteuner somatiek (POH-S).

“Hallo! Ik ben Kim, pas afgestudeerd voor mijn master geneeskunde en op het moment bezig met een stage in het kader van biomedische wetenschappen. Naast deze stage was ik op zoek naar patiëntencontact, waar ik zoveel energie van krijg.

Na een door WaarneemAssistent verzorgde cursus, ben ik aan de slag gegaan en op het moment ondersteun ik een huisartsenpraktijk bij de diabeteszorg en het cardiovasculaire risico management. In het kort betekent dit dat ik (met veel plezier!) mijn eigen spreekuur heb onder supervisie van een huisarts. Oftewel, ik sta in nauw contact met patiënten, van wie ik een kijkje in hun dagelijks leven krijg, en ik leer onder anderen veel over (motiverende) gespreksvoering.”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacatures, meld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!