Inloggen

Koen, Assistent bij de hartcatheterisatie in Breda

Benieuwd naar de ervaringen van een Assistent bij de hartcatheterisatie in Breda? Koen is aan het woord over zijn interessante werk in het Amphia ziekenhuis in Breda als Assistent bij de hartcatheterisatie.

“Hoi! Ik ben Koen. Ik heb sinds kort mijn bachelor geneeskunde op zak en zit nu in de wachttijd om aan mijn coschappen te beginnen. Gelukkig heb ik voor deze periode een enorm leuke en leerzame baan gevonden via WaarneemAssistent. Ik ben nu aan de slag op de hartcatheterisatie in het Amphia ziekenhuis te Breda. Daar ondersteun ik het team van artsen en verpleegkundigen bij allerlei procedures, waaronder Dotterbehandelingen.

Ik vind het erg leuk om na mijn theorie-georiënteerde bachelor de handen nu uit de mouwen te steken en dat ook nog eens in een heel gezellig team. Ik heb al erg veel bijgeleerd over cardiologie, acute zorg en samenwerken en ik merk dat ik me ook persoonlijk kan ontwikkelen in deze baan. Daarnaast ga ik binnenkort meehelpen met een onderzoek vanuit de interventiecardiologie. Dit allemaal maakt het een afwisselende baan waar ik later ongetwijfeld een betere arts door ga worden!”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacaturesmeld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!