Inloggen

Sara, Assisterende op de OK in Hoofddorp

Benieuwd naar de ervaringen van een Assisterende op de OK in Hoofddorp? Sara Ben Hmido is aan het woord over haar interessante werk in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp ziekenhuis in Breda Assisterende op de OK.

“Hallo! Mijn naam is Sara Ben Hmido, 20 jaar jong en momenteel ben ik derdejaars Honours geneeskunde student aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds kinds af aan heb ik een diepgewortelde passie ontwikkeld voor de chirurgie. Met name naar naar het streven om ernstige inwendige aandoeningen operatief tot een goed einde te brengen. Na het volgen van mijn minor is mijn belangstelling voor het chirurgische specialisme nog meer toegenomen!
Nadat ik via mijn medestudenten hoorde dat de WaarneemAssistent de mogelijkheid biedt om een geneeskunde studenten een korte en effectieve opleiding (van 3 onderwijsdagen) te bieden tot assisterende op de OK, om daarna zelf op de OK aan de slag te gaan, begon ik zonder twijfel aan mijn motivatiebrief!
Nu een aantal maanden verder, heb ik mijn eerste OK onderwijsdag achter de rug! Een onwijs leerzaam en interactief avondprogramma verzorgd door plastische chirurg Tim Nijhuis, waarbij de rollen binnen het OK team en het werk hier centraal stonden. Deze kans vanuit WaarneemAssistent zal mij een unieke ervaring bieden als arts in spe en hopelijk in de verre toekomst als chirurg in spe! Op naar de tweede onderwijs sessie!”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacaturesmeld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!