Inloggen

Stephan, Junior triagist in Rotterdam

Benieuwd naar de ervaringen van een Junior triagist bij de huisartsenpost? Stephan is aan het woord over zijn interessante werk bij de huisartsenpost in Rotterdam als junior triagist

“Als triagist krijg je aan de ene kant de kans om veel ervaring op te doen met het indelen van pluis of niet pluis (spoed)situaties, waardoor je een goed onderbuikgevoel traint. Dit werkt in je voordeel bij verschillende coschappen en het inschatten van (spoed)situaties in je verdere carrière. Daarbij wordt je wegwijs in het meegeven van de juiste zelfzorgadviezen.

Aan de andere kant wordt je door de huisarts meegenomen in het diagnostische en therapeutische proces. Om je veel te leren zal de huisarts vragen om een voorstel van jouw kant. Hierdoor oefen je met een extra stapje denkwerk, wat zeer van pas komt in de voorbereiding op het werk als arts.

Door goede training en feedbackmomenten in de eerste maanden word je ideaal klaargestoomd en heb je voor je het doorhebt de lastigste telefoongesprekken volledig onder controle en kun je mensen echt een stapje verder helpen met hun gezondheid.

Je werkt met een team van ervaren doktersassistenten, ambulancechauffeurs, andere medisch studenten, basisartsen en veel verschillende huisartsen. Zo leer je van iedereen weer wat anders en ga je met veel praktische bagage je verdere opleiding als arts tegemoet. Dit tegen een goed salaris met heel wat extraatjes, wat je leven als medisch student ook wat gemakkelijker maakt!”

Benieuwd naar wat WaarneemAssistent voor jou kan betekenen? Kijk bij onze vacatures, meld je aan of mail naar: [email protected]

Bekijk de andere verhalen!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!