Wachttijd? WaarneemAssistent!

Ben jij aankomend wachttijdstudent en vast opzoek naar een interessante bijbaan? Wij hebben het meest diverse aanbod voor wachttijdstudenten. Van werk in het ziekenhuis op de OK tot werk bij een huisartsenpraktijk als doktersassistent of Praktijk Ondersteuner somatiek (POH-S). Check de zomeractie en schrijf je in!

Bijbaan geneeskundestudent

Schrijf je nu in en gebruik onze zomeractie!

Verdien max. €375,- bonus per aangedragen vriend of vriendin!

Heb jij nog vrienden of vriendinnen die opzoek zijn naar een leuke bijbaan in hun wachttijd? Draag hem of haar aan en verdien een bonus tot maximaal €375,- per vriend of vriendin! De actie in het kort: 

Kortom, heb jij nog vrienden of vriendinnen die binnenkort hun wachttijd ingaan en nog opzoek zijn naar een leuke bijbaan? Draag hem of haar aan door contact op te nemen via bovenstaand formulier of door contact op te nemen met jouw contactpersoon! 

Check voor de volledigheid hier de voorwaarden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via 020-2440 315 of mail naar [email protected].

dagen

Iemand aandragen? laat het ons direct weten!

Binnen 3 stappen aan de slag:

Meld je eenvoudig aan via het formulier (1 min.)
Je wordt door ons gebeld om je wensen en de opties te bespreken.
Je komt in contact met je nieuwe werkgever en starten maar!

Sara ben Hmindo

Assisterende OK

“Deze kans om te werken op de operatiekamers vanuit WaarneemAssistent zal mij een unieke ervaring bieden als arts in spe en hopelijk in de verre toekomst als chirurg! Op naar de tweede onderwijs sessie!”

Axel Hänsch

Niet-Urgente Aanname Centralist

“Persoonlijk ben ik erg blij met de aansluiting die ik nu heb op mijn latere werkveld. WaarneemAssistent doet hun best om jonge zorgprofessionals een voorsprong te geven in de praktijk. Een combinatie van flexibiliteit en begeleiding die iedere student verder op weg kan helpen.”

Waarom een bijbaan tijdens wachttijd?

Kortom, het kiezen voor een bijbaan geeft studenten een groot aantal voordelen. Deze voordelen zullen jou zeker helpen bij jouw toekomstige carrière in de geneeskunde!

Werken en reizen

Werk je gedurende 6 maanden voor minimaal 24 uur per week? Dan is deze reis voor jou:

Je kunt je voortgang zelf bijhouden via je persoonlijke Waarneemassistent account.

dagen

Werk en publicatie

Wij helpen je om naast je werk als doktersassistent een wetenschappelijke publicatie te schrijven. Dat doen we o.a. door je te begeleiden en ons grote netwerk van promovendi in te zetten. Wil je hier meer over weten? Meld je dan eenvoudig aan. 

Werken en festivals

Blijf jij liever thuis maar ga jij graag alle festivals af? Voor elk uur dat je bij ons werkt krijg je een euro van je festival kaartje gesponsord. Daarnaast zoeken we een praktijk voor je waar je op de maandag vrij bent ;). Via jouw persoonlijke Waarneemassistent account heb je inzicht in je spaarpotje!

Interessant? Schrijf je meteen in!

Axel Hänsch

Niet-Urgente Aanname Centralist

“Persoonlijk ben ik erg blij met de aansluiting die ik nu heb op mijn latere werkveld. WaarneemAssistent doet hun best om jonge zorgprofessionals een voorsprong te geven in de praktijk. Een combinatie van flexibiliteit en begeleiding die iedere student verder op weg kan helpen.”

Waarom kiezen studenten voor WaarneemAssistent?

  • Doktersassistent
  • Assisterende op de OK
  • Junior Triagist op de huisartsenpost

Je nieuwe bijbaan ontdekken voor tijdens je wachttijd?!

Dé beste geneeskunde vacatures van dit moment:

Veelgestelde vragen voor Wachttijdstudenten

Dat is in principe niet nodig. Na een korte telefonische kennismaking wordt je aan een van onze relatiemanagers gekoppeld en zal je door hen uitgenodigd worden voor, meestal, een online sollicitatiegesprek. Heb jij zelf liever fysiek contact? Dat is natuurlijk ook mogelijk en dan ontvangen wij jou graag bij ons op kantoor. Verder worden contracten, urenregistratie ook online afgehandeld en voor vragen en/of opmerkingen blijf je laagdrempelig in contact met jouw contactpersoon. 

Zeer zeker niet. Nadat jij je hebt ingeschreven nemen wij binnen 2 dagen contact met je op. Hierna wordt er gekeken of jouw wens en ons aanbod op elkaar aansluiten alvorens er verdere stappen worden genomen. Mocht de gevonden werkplek uiteindelijk toch niet passen? Geen zorgen! Dan zit je nog nergens aan verbonden. Uiteraard gaan wij graag weer voor jou opzoek naar een nieuwe werkplek!

Nadat jij je hebt ingeschreven nemen wij binnen 2 dagen contact met je op. We bespreken kort jouw wensen en kijken of die passen bij ons aanbod. Komt het overeen? Dan wordt je gekoppeld aan een van onze relatiemanagers. Na een positief sollicitatiegesprek stellen wij jou vervolgens voor bij een passende opdrachtgever en mochten beide partijen dan enthousiast zijn dan kan je daar vrijwel direct aan de slag!

Dat verschilt uiteraard per functie. Als doktersassistent verdien je bij ons €14,17 bruto p/u. Dit is echter exclusief alle toeslagen. Reken je die erbij? Dan zit je op ruim €18,- p/u. Best lekker toch? Benieuwd naar de andere functies? Schrijf je in of bel gerust!

Zeker! Dat is geen enkel probleem. Hoe meer ervaring hoe beter en uiteraard een leuke extra bijverdienste ;). Goed is wel om altijd even te kijken naar het loonheffingsformulier. Mocht dit het geval zijn, dan helpen onze relatiemanagers jou graag bij het uitpluizen van deze administratieve zaken.